Julelunsj i Peisestua

//

Hver dag fra Mandag 27. November

Mandag til fredag: Fra kl. 11.00 til 12.30 og fra kl. 13.30 til kl. 15.00


Lørdag 02.- 09.-16. desember: Fra kl. 15.00


Søndag 03.-10.-17.- desember: Fra kl. 14.00 til 16.00 og fra kl. 17.00

Julelunsj i Peisestua

Kald mat:
Husets cognac- og portvinsgravede laks.
Røket laks.
Rekekabaret.
Rakørret fra Valdres med tilbehør.
Varmrøket pepperlaks.
Egganretning med reker.
Sursild og rømmesild.
Carpaccio av gravet reinsdyr fra Tana.
Pepperroastbiff.
Kalkunbryst.
Juleskinke.
Assortert spekemat.
Julesylte.
Brød, loff, nystekte baguetter, flatbrød.
Lefse og smør.


Varm mat:
Ribbe med sprø svor.
Medisterkake.
Medisterpølse.
Surkål.
Rødkål.
Svisker.
Julesaus.
Pinnekjøtt.
Kålrotstappe.
Sjy.
Kokte poteter.


Garnityr:
Økologisk eggerøre.
Rødbeter.
Majones.
Remulade.
Aioli.
Waldorfsalat.
Potetsalat.
Tyttebærsyltetøy.
Sennepsaus m.m.

Desserter:
Norsk osteanretning med frukt og kjeks.
Riskrem med rød fruktsaus.
Karamellpudding med karamellsaus.
Gelé med pisket krem.
Sjokoladepudding med vaniljesaus.
Frisk fruktsalat.
Multekrem.
Tilslørte bondepiker, kransekake og julekaker.

Kaffe, te, sukker, og fløte.
419,00

Inneholder