Morten´s kro store julebord

Mortens Store Julebord

Kald mat:
Husets cognac- og portvinsgravede laks.
Røket laks.
Rekekabaret.
Rakørret fra Valdres med tilbehør.
Varmrøket pepperlaks.
Egganretning med reker.
Sursild og rømmesild.
Carpaccio av gravet reinsdyr fra Tana.
Pepperroastbiff.
Kalkunbryst.
Juleskinke.
Assortert spekemat.
Julesylte.
Brød, loff, nystekte baguetter, flatbrød.
Lefse og smør.


Varm mat:
Ribbe med sprø svor.
Medisterkake.
Medisterpølse.
Surkål.
Rødkål.
Svisker.
Julesaus.
Pinnekjøtt.
Kålrotstappe.
Sjy.
Dillstuede poteter.
Kokte poteter fra Sørum.


Garnityr:
Eggerøre.
Rødbeter.
Majones.
Remulade.
Aioli.
Waldorfsalat.
Potetsalat.
Tyttebærsyltetøy.
Cumberlandsaus,
Sennepsaus m.m.

Desserter:
Norsk osteanretning med frukt og kjeks.
Riskrem med rød fruktsaus.
Karamellpudding med karamellsaus.
Gelé med pisket krem.
Sjokoladepudding med vaniljesaus.
Frisk fruktsalat.
Multekrem.
Tilslørte bondepiker, kransekake og julekaker.

Kaffe, te, sukker, og fløte.
598,00

Inneholder