Onsdag 19. September

/

Vi spanderer kaffe til middagen :)


 

Får-i-kål på fersk fjellam fra Imsdalen

sjy og økologisk sort pepper
198,00

Fersk kjøtt av norsk bankekjøtt

høstens rotgrønnsaker, sur-søt løksaus og persillepoteter
185,00

Dampet Laks

agurksalat, Sandefjordsmør og persillepoteter
198,00
Sertifisert Bærekraftig Oppdrett

Fish'n Chips av Alaska Pollock (165g)

grønne erter, remulade og økologisk pommes frites
169,00
Sertifisert Bærekraftig Villfangst

Villmarksgryte av Hjort med steinsopp og kantarell

blandet salat og persillepoteter
198,00

Biff av norsk ytrefilet

blandet salat, peppersaus og ovnsbakte småpoteter
245,00

Grove Kjøttkaker i brun saus

ertestuing og persillepoteter
165,00

Dagens Rett: Hønsefrikassé

persillepoteter
139,00

Inneholder