Morsdag 11.Februar

    ///

    Bordsetninger i 2 etg.

    Kl. 14:00 & 17:00


    Ta kontakt for bestilling av bord.

    Vi ønsker deg velkommen til en god opplevelse.

    Morsdagsbuffet

    Varme retter:
    Helstekt Lammemørbrad fra Imsdalen
    Glaserte rotgrønnsaker, rødvinsaus

    Villmarksgryte av Hjort

    Barnas pølseanretning
    Pølsebrød og lomper
    Sennep og ketchup

    Persillepoteter
    Fløtegratinerte poteter


    Kalde retter:
    Pepperkrydret roastbeef, hjemmelaget potetsalat og remulade.
    Saftig kalkunbryst, husets Waldorfsalat.
    Røket laks og asparges, hjemmelaget eggerøre.
    Husets tradisjonelle rekekabaret, majones.
    Bruschetta med tunfisksalat og bruschetta med serranoskinke
    Spekefjøl
    Husets Norske osteanretning, chilitilsmakt appelsinmarmelade, frukt og kjeks.

    Salat og dressing.
    Oliven, fetaost, soltørket tomat og annet småsnacks
    Nystekt assortert brød, smør og flatbrød.


    Vinterens delikatesser:
    Husets cognac- og portvinsgravede laks, hjemmelaget sennepssaus.
    Rakørret fra Valdres, purreløk, rødløk, hardkokt egg og rømme.
    Røket Hvalkjøtt, Kongsfjordsalat.


    Desserter:
    Hjemmelaget karamellpudding.
    Sjokoladepudding, vaniljesaus.
    Gelé, vaniljesaus.
    Riskrem, rød saus.
    Frisk fruktsalat, pisket krem.
    Multekrem og krumkake.
    Kransekake, Marsipankake, hjemmelagde kaker.


    Kaffe og te.
    399,00

    Inneholder